Programma Kwaliteitsimpuls Groenalliantie

Inloopavond werkzaamheden Goudse Hout en Twaalfmorgen

11-02-2019 113 keer bekeken 2 reacties

Staatsbosbeheer organiseert op woensdag 20 februari een inloopavond over de werkzaamheden die namens Groenalliantie Midden-Holland plaatsvinden in het Goudse Hout en Twaalfmorgen. Geïnteresseerden zijn welkom tussen 18:00 en 21:00 uur bij de Goudse manege, Goudse Houtsingel 101, 2805 HL Gouda.

Tijdens de inloopavond zijn er informatiepunten ingericht over de verschillende werkzaamheden. Deskundigen van Staatsbosbeheer en de aannemer Verboon Maasland beantwoorden daar graag alle vragen.

Meer te doen, beleven en zien
Het Goudse Hout wordt aantrekkelijker gemaakt voor recreanten door o.a. de aanleg van een avontuurlijke natuurspeelplaats, ontmoetingsplein en een uitzichtpunt. Bovendien vindt er dit jaar een aantal onderhoudswerken plaats. In Twaalfmorgen worden de informatie-voorziening, bosstructuur en entreegebied verbeterd.

 

2  reacties

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Anoniem 21-02-19 om 11:20

Geachte meneer, mevrouw,
Bij het nieuw te realiseren ontmoetingsplein in het Goudse Hout komen verschillende bankjes te staan. De werkzaamheden starten dit voorjaar en zijn volgens planning in september afgerond.

w.p. de Jong 20-02-19 om 17:18

Wij wandelen graag in het Goudse Hout. Men name vanuit de ingang bij de Oussoren wielerbaan.
Wij zijn op leeftijd en missen rustpunten door middel van bankjes waar je even kan uitrusten om weer verder te gaan. Er staan nu veel te weinig bankjes. Graag aandacht voor dit punt.